Bewertungen von Hado Sushi Hoogeveen

Neue Beurteilungen

5.0
George Schagen
30 November 2023
Heide
30 November 2023

Beter dan beter en een fantastische service!

W
30 November 2023
G.J. Drenten
27 November 2023

Het was weer super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Waldeck
26 November 2023

Meer dan super lekker, vriendelijke mensen, super kwsliteit

W
25 November 2023
Mandy
24 November 2023

Heerlijke sushi en super vriendelijke medewerkers

André de Vries
24 November 2023

Lekker!!

Lily
24 November 2023
Diana
23 November 2023

Heerlijke sushi's gegeten!!!

Gina
23 November 2023

Altijd optijd, lekker en goeie acties . One love

Jacobine
22 November 2023

Was heerlijk!

Edith
22 November 2023

Altijd lekker!!

Bjorn
21 November 2023

Supervers, smaakvol echt top

Thiesia Wakdeck
20 November 2023

Overheerlijk zoals altijd

Familie Koster
19 November 2023

Zoals gewoonlijk was het weer fantastisch. Verreweg de beste sushi in de omgeving.

Marc van der Veen
19 November 2023

Heerlijke sushi, enorm genoten đŸ™‚đŸ‘đŸŒ

Chelsey
18 November 2023

Eerste keer besteld hier maar zeker niet de laatste keer! Ontzettend verse zalm en de poke-bowl was goed gevuld. Echt een dikke aanrader. De specials zijn ook heel lekker.

Mies
12 November 2023
Bianca
11 November 2023

Zoals gewoonlijk was het weer super. Geweldige mensen. Tip service.

Heide
8 November 2023

Heerlijk.... Met dank voor de latere bezorging!

Peter van der Leeden
7 November 2023

Was wederom heerlijk

Martina
5 November 2023

Zoals altijd super lekkere sushi en stipt op tijd geleverd! Alleen nu voor de 2x maar een setje eetstokjes gekregen...

A
4 November 2023

Smaak was prima. Alles keurig verzorgt. Helaas is sushi vrij prijzig, anders haalden we vaker.

M. Meijer
2 November 2023
Heide
2 November 2023

Met dank aan de hele aardige bezorger!

Lia Both
2 November 2023

Chapeau, al 3 jaar de beste sushi van Hoogeveen. Echt een aanrader.

Simone Otten
31 Oktober 2023

Uitstekende kwaliteit sushi en voor een prima prijs. Van de actie gratis sushi roll bij besteding van €25 worden wij helemaal blij.

Heide
31 Oktober 2023

Bedankt Dominique!

Mirjam Ende van den
30 Oktober 2023
Jennifer Versteeg
29 Oktober 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
28 Oktober 2023
A schonewille
28 Oktober 2023

😄👍

Heide
27 Oktober 2023

Heerlijk! Leuk om 2x bezoek te krijgen :)

Karl M
27 Oktober 2023

hou vol deze kwaliteit te leveren.

Peter van der Leeden
26 Oktober 2023

Was weer super lekker. Zag er wederom super goed uit

Heide
25 Oktober 2023

Aardige bezorger die heerlijke sushi komt brengen.

Annemiek
22 Oktober 2023

Altijd super lekker, we zijn erg tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
22 Oktober 2023
Levi Moes
20 Oktober 2023
Heide
19 Oktober 2023

Heerlijk!

Henk Hagen
16 Oktober 2023
Heide1
15 Oktober 2023
Cilly
14 Oktober 2023

Nadat ik mijn bestelling online geplaatst had werd ik netjes gebeld, i.v.m. mijn allergieën en zij informeerde me netjes hierover. Tevens is de bestelling heel netjes bezorgd op een vakantiepark waar ik toen verbleef. De sushi was heerlijk!

Wil
13 Oktober 2023

Het was weer heerlijk en snelle bezorging!

Heide
10 Oktober 2023

Elke keer weer zo lekker. En dank voor de geruisloze bezorging!

JD
9 Oktober 2023

Super lekker! echt niks mis mee, ik kom terug!!

Dennis
9 Oktober 2023

Op tijd besteld en op tijd geleverd. Smaakte weer super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

SE
8 Oktober 2023

Altijd goed!

Marjan
8 Oktober 2023

Personeel is altijd vriendelijk en enthousiast. De sushi is heerlijk, Zo blij dat jullie hier zijn!

Heide
7 Oktober 2023

Aardige ,bezorgdame en heerlijk en weer Sushi!

Lilian
7 Oktober 2023

Het was weer bijzonder lekker! We komen zonder probleem en met liefde vanuit Ruinerwold rijden om jullie heerlijke sushi op te halen! Graag tot gauw!

Marloes Ten Kate
7 Oktober 2023

Vriendelijke bezorgster, verse sushi, heerlijke smaken.

Heide
5 Oktober 2023

Heerlijk!

Armand Kusters
3 Oktober 2023

Super sushi en hele goeie bezorgservice!

Janet
30 September 2023

Heerlijke sushi. Goed en vers. Klantvriendelijk personeel.

J.K.
30 September 2023

Verreweg de lekkerste en verste sushi in de omgeving.

Heide
29 September 2023
Armand Kusters
28 September 2023

Super sushi’s en geweldige bezorging!

Yvonne
24 September 2023

Zoals altijd ,supervers en goede bezoeging

BJ
24 September 2023

Heerlijke sushi en keurig volgens opgegeven tijd bezorgd

Limadoma
23 September 2023

Was erg lekker alleenrecht tonijn sushi was niet helemaal goed volgens mij. Hele avond last van gehad

Antwort von Hado Sushi

Geachte mevrouw, Allereerst onze excuses. Wij zullen hier even naar kijken aangezien wij altijd dagverse vis gebruiken en onze chefs tijdens het vis fileren ook een controle uitvoert voor de versheid. Bedankt voor uw feedback en we zullen zorgen dat dit de volgende keer niet meer gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Hado Sushi

Heide
22 September 2023

Heerlijk! Sneller dan snel.

Timmerman
20 September 2023

Gewoon top

Waldeck
17 September 2023

Weer super lekker zoals elke zondag

Heide
17 September 2023

Wat mooi dat jullie in vertrouwen de aardige bezorger direct na het behalen van zijn rijbewijs in jullie bezorgauto laten rijden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Svitlana
17 September 2023
Mies
17 September 2023
Angelique
16 September 2023

Het was weer super lekker

Noes
16 September 2023

Prima take away sushi zaakje. Wat mij betreft mogen ze wel afscheid nemen van de plastic verpakkingen. Dat is nog een minpunt.

Wilma
15 September 2023
Lenten
14 September 2023

Altijd een vriendelijk ontvangst als we het eten ophalen. Weer ontzettend genoten van de heerlijke sushi!

Ruben Hugen
13 September 2023

Smaakte goed en vers, snel geleverd

Heide
12 September 2023

Heerlijk!

Noes
11 September 2023

Op een aantal punten beoordeel ik Hado uitermate goed . Waaronder: de bestelmethode, product uitstraling, versheid, bezorging. Op de smaak valt wel wat te verbeteren. Meer uitgesproken smaakbeleving. Ik vind het nu te vlak. Misschien heeft het te lang in de koeling gestaan? Wat ik ook zou waarderen: in sommige sushi's een rupsje mayonaise. Geeft een heerlijke toevoeging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Hado Sushi

Heel erg bedankt voor je positieve review en feedback! Al onze sushi wordt vers op bestelling gemaakt dus zit nooit in de koeling tenzij een klant te laat is bij afhalen. Wij raden je aan om onze Hado specials te nemen voor een ultieme smaaksensatie. Die bevatten genoeg sauzen en toppings! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer ! Team Hado Sushi

Dennis
11 September 2023
Wakdeck
10 September 2023

Zoals elke week overheerlijk, super verd

Sylvia Kleine
10 September 2023

Het is al een tijdje geleden dat ik zulke lekkere sushi heb gegeten. Bezorging was goed. Geleverd op de afgesproken tijd. Bij het afrekenen kreeg ik ook nog als verassing een gratis rol. En de sushi was heerlijk en vers. Ook netjes in bakjes gedaan. Ik had voor mijn zoontje het kindermenu en dit was ook erg goed en zelfs nog een verassing erbij. Helaas is hij nog te klein voor wat hij heeft gekregen, maar het idee vind ik erg leuk. Genoeg en lekker eten voor mijn zoontje voor een leuke prijs. Ik bestelde altijd mijn sushi elders, maar wegens een aantal teleurstellingen toch maar eens wat anders geprobeerd en ik ben zeer tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cilla Smit
10 September 2023

Top

Jarno elders
9 September 2023

Zoals altijd weer prima!!

M
9 September 2023

Heerlijk!

Rina
9 September 2023
Fam v Achteren
8 September 2023

Perfect

HB
7 September 2023

Top service en heerlijk eten.

Heide
6 September 2023

Heel lekker!

V d meer
5 September 2023

Geweldig lekker eten, goed verzorgd EN goed bezorgd

Heide
5 September 2023

Zoals altijd: Heerlijk En dank voor het bezorgen!

Saskia
5 September 2023

Eten zoals altijd super goed, bezorging duurt soms wat lang maar bellen netjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Britt Schlaepfer
3 September 2023

Super!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
3 September 2023

Dank je wel Dominque! #partnersincrime :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Debby
3 September 2023

Heerlijk verse sushi! Snelle bezorging en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

M.
2 September 2023
Heide
2 September 2023
Sacha
1 September 2023

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd.

Jacomien
31 August 2023

Top! Ik kreeg drinken van het huis omdat ik even moest wachten. Wat een service. De sushi was weer fantastisch!

Heide
31 August 2023

Heerlijk! Dank voor de fluisterstille bezorging!

Boer
28 August 2023
Lisanne
27 August 2023
Hanneke
25 August 2023

Altijd vers en nette bezorging dus goed verpakt zonder geknoei. Bij uitlopen betreft tijd word ik netjes gebeld. Wij bestellen altijd bij Hado omdat ze de beste uit Hoogeveen zijn.

Marieke
25 August 2023

Altijd goed! Het nieuwe gerecht was ook heerlijk!

G.r.
25 August 2023

Top!

Jennifer Versteeg
24 August 2023

Beste sushi die er is!

Jaap
23 August 2023

Uitstekend eten

Henriëtte
23 August 2023

Wij hebben weer heerlijk gegeten!!

Waldeck
22 August 2023

Overheerlijk, super lekker

Gert
20 August 2023

Heerlijk divers en vers. Top!!

Oldenburger
20 August 2023
Imée en Silvan
19 August 2023

Super lekkere sushi, snelle bezorging! Top gedaan.

H
19 August 2023

Lekker, goede producten, goede bezorging.

Wilma
18 August 2023

Het was weer heerlijk! Bezorging was keurig op tijd.

Heide
18 August 2023

Echt weer heel lekker!

Capellen
17 August 2023

Van te voren werd gebeld dat de bezorging iets later zou zijn. Zeer netjes! Eten was goed en smaakvol. Genoeg sojasaus en de specials zijn een aanrader!

Heide
16 August 2023

Kwaliteit en sevice een 10+

Dick Pieters
14 August 2023

Heerlijke sushi en lekker vers. Bezorging mooi op tijd en een vriendelijke jongen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariel
13 August 2023

Voor de zoveelste keer: TOP!!!!!

Heide
13 August 2023

Super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
12 August 2023

Heerlijk en een meer dan buitengewone service!

S
12 August 2023

Loempia en inktvisringen wat slap /taai . Verder heerlijk gegeten

Judith
12 August 2023

We zijn inmiddels zo verwend door de sushi van Hado, dat we het nergens anders lekker vinden. Jullie hebben echt de lekkerste sushi van de wijde omgeving!

Lisa Henkes
12 August 2023

Fresh en lekker!

Heide
10 August 2023

Heerlijk! En heel veel dank voor de extra vroege bezorging!

Gina Appelo
9 August 2023

Altijd snel en lekkerrrr , love voor jullie!

JT
9 August 2023

Bezorgd zoals beloofd: op tijd. En altijd lekker vers!

Saskia zwolle
9 August 2023

Super lekker

Ilse G
6 August 2023

Onze eerste keer bij Hado maar zeker niet de laatste! Alles proeft erg vers, smaakvol.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steenbergen
6 August 2023
Martine
5 August 2023
A
1 August 2023

Wederom heerlijke sushi. Helaas ontbraken gember, sojasaus en wasabi bij de bestelling. Toen we ernaar vroegen, kregen we het meteen. Erg vriendelijk personeel.

Anoniem
31 Juli 2023
Britt Schlaepfer
30 Juli 2023

Super gegeten en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
30 Juli 2023
Marc van der Veen
30 Juli 2023

Wederom heerlijk!

Nicolai
29 Juli 2023
Monique Poort
28 Juli 2023

Heerlijke verse Sushi!

Heide
27 Juli 2023
Sascha
26 Juli 2023

Goede service, het eten is met passie bereid en smakelijk klaargemaakt! Hado weet waar hij voor staat en maakt dat ook waar!

Heide
26 Juli 2023
R.B.
23 Juli 2023

Jumie

CM Tigelaar
23 Juli 2023
Remco
23 Juli 2023

Goede kwaliteitsverhouding,

Eddie
22 Juli 2023

Echt bizar. Eten besteld om 18.55 uur. Even later een mailtje met verwachte bezorgtijd om 20.30 uur. Vervolgens om 20.50 telefoon dat het niet gaat lukken omdat de rijst mislukt is. Zeer bijzonder dat er om 20.30 uur bezorgd zou worden, en om 20.50 gebeld worden dat de rijst mislukt is. Vervolgens worden we nogmaals gebeld dat het eten er waarschijnlijk rond 22.30 uur zou zijn. Zitten we hier met visite zonder eten.... Dus alles geannuleerd en maar naar de plaatselijke snackbar gegaan. En dan vervolgens een mailtje krijgen met hoe de bezorging is geweest en of ik die wil beoordelen. Nou bij deze dus, vreselijk slecht!!! Maar ik neem aan dat HADO hier nog op terug komt met een passende oplossing!

Antwort von Hado Sushi

Geachte klant, Wij hebben 22-07 inderdaad problemen ondervonden met onze rijstkoker. Hier kwamen rond 19:00 uur pas achter en is rond 20:30 opgelost. Naast u waren er meerderen gedupeerden die wij ook moesten bellen. Wij snappen dat dit heel vervelend is voor iedereen en ook voor onszelf. Wij hebben geprobeerd om zo eerlijk en duidelijk mogelijk te zijn. Uiteraard kan alle gedupeerden een compensatie van ons verwachten. De mailtje over hoe de bezorging is geweest is een automatische mail van onze kassasysteem. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. Nogmaals onze oprechte excuses en hopen dat dit eenmalig zal blijven. Team Hado Sushi

Meijer
22 Juli 2023

Snelle bezorging en heerlijk vers

Lowijs
22 Juli 2023

Smaak is toch wat flauw soms. Prijs/kwaliteit is goed, maar zeker wel betere sushi gehad.

Heide
20 Juli 2023
Rolf Veldman
20 Juli 2023
Shannon
20 Juli 2023

Het was super lekker en op tijd klaar

Heide
19 Juli 2023
Heide
16 Juli 2023
Resink
16 Juli 2023

Topkwaliteit eten en zeer vriendelijke bediening

Kooijman
16 Juli 2023

Beste sushi in omstreken. Zeer constante kwaliteit.

Anne vd Linden
15 Juli 2023
Heide
14 Juli 2023

De gefrituurde garnalen waren op de een of andere manier nog lekkerder dan anders.

Mariel
14 Juli 2023

Tja, wat moet je hier over zeggen
? Altijd HEERLIJK!

Mike
14 Juli 2023

Zoals we gewend zijn. Super goed.😋

Bosscher
13 Juli 2023

Top levering, goede kwaliteit en aardige bediening.

Heide
13 Juli 2023
Heide
11 Juli 2023

Heerlijk, en ondanks het feit dat er geen bezorgers beschikbaar waren, is toch mijn bestelling gebracht. Ook nog eens zonder bezorgkosten. Dat is nog eens service. Heel veel dank!

Boer
9 Juli 2023
Anoniem
8 Juli 2023

Super lekker, zoals altijd

GG
8 Juli 2023

The best in town!!!!

Heide
8 Juli 2023

Heerlijk!

Hagedoorn
8 Juli 2023

Gewoon superfijne sushi.

Heide
6 Juli 2023

Echt heerlijk die Japanse Kipnuggets!

Tetiana
6 Juli 2023

I like everything.

Stephan
5 Juli 2023
Grace
3 Juli 2023

Heerlijke sushi smaakt heel vers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
2 Juli 2023

Verrassend lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
2 Juli 2023

Sushi heerlijk! Bezorging ook top. Zelfs een belletje dat het iets later werd. Al met al 5 sterren waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Britt Schlaepfer
2 Juli 2023

Was weer super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
1 Juli 2023
Mj Boere
30 Juni 2023

Super lekker

Lea
29 Juni 2023

Het was weer heerlijk!

Heide
28 Juni 2023
Charmaine
28 Juni 2023
Heide
27 Juni 2023
G
27 Juni 2023
Hennie Kleine
25 Juni 2023

Het was onze eerste bestelling en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M Boxem
25 Juni 2023

De kwaliteit was niet wat wij gewend zijn van hun.

Heide
24 Juni 2023
Top
23 Juni 2023

Goede service en erg lekker

Roos
23 Juni 2023
Mowg
20 Juni 2023

Goede service en hoge kwaliteit eten. Alles was vers en goed klaargemaakt. Bedankt voor het lekkere eten en tot snel

Heide
20 Juni 2023

Heerlijk! :)

ThW
18 Juni 2023

Fantastisch

Danielle de Vet
15 Juni 2023

Via een tip voor het eerst besteld bij Hado Sushi nooit geweten dat deze er was ...netjes en vlot aan huis bezorgd zelfs nog gebeld dat er iets vertraging was en een heerlijke pokebowl gegeten gaan we zeker vaker bestellen.

Melissa
14 Juni 2023

Service met een smile, klantvriendelijk, kwalitatief super en erg lekker... waar voor je geld

Heide
14 Juni 2023
Waldeck
11 Juni 2023

Zoals elke week meer dan overheerlijk

S
11 Juni 2023

Alles bijna super voor elkaar...de loempia s en inktvis ringen waren slap deeg. Verder Heeerlijk!!

Ina Schutrups
10 Juni 2023

We hebben wederom heerlijk gegeten âŁïž

Tanya
10 Juni 2023

Fast, fresh, tasty

Heide
10 Juni 2023
Shannon
9 Juni 2023

Super lekkere sushi..

Lourens
6 Juni 2023

Heerlijke sushi. Keurig verzorgd en vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

Britt
4 Juni 2023

Was erg lekker. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
4 Juni 2023
Dick Pieters
1 Juni 2023

De sushi is van uitmuntende kwaliteit, heerlijk vers en goede vulling. De nieuwe specials zijn echte aanraders

Stef
31 Mai 2023

Eerste keer sushi besteld en afgehaald. Lekker hoor😋 En super vriendelijk personeel

Johan jassies
31 Mai 2023

Heerlijke sushi.

Linda
30 Mai 2023

De bezorging was mooi op tijd, de sushi supervers en lekker

Johan Klaster
30 Mai 2023

Zoals altijd weer heerlijk

Inge
29 Mai 2023

Heerlijk gegeten. Top service. We waren een half uur te vroeg om onze bestelling op te halen. Maar ze hebben ons niet laten wachten en hebben de bestelling, ondanks de grote drukte, meteen klaargemaakt. Vriendelijke mensen. En nogmaals, heerlijk gegeten.

Heide
28 Mai 2023
Heide
27 Mai 2023
Chris Mulder
27 Mai 2023

Kwaliteit super super eten echt altijd weer een bom vol in de mond đŸ„°đŸ™

Suzanne Snippe
27 Mai 2023

Super lekker

Maartje Lenten
27 Mai 2023

Normaal echt altijd heerlijk eten, alles wat mij betreft precies goed. Deze keer teleurstellend, kleine loempiaatjes en edamame beide heel zacht/slof. De pokebowl ook minder goed van smaak. Jammer dat de kiploempia’s al een lange tijd niet te bestellen zijn! Zeker kom ik weer maar ik hoop op een betere bestelling volgende keer.

Antwort von Hado Sushi

Goedenavond mevrouw Lenten! Wat jammer om te lezen dat het dit keer niet gesmaakt heeft! Wij zullen kijken wat er mis is gegaan. De kiploempia's maken wij zelf i.v.m. personeel tekort zijn wij er nog niet aan toegekomen, onze excuses hiervoor en hopen dat het binnenkort weer beschikbaar is! Wij hopen dat het de volgende keer weer als van ouds mag smaken. Met vriendelijke groet, Team Hado sushi

Arjan
27 Mai 2023

Nog steeds supergoef

Riet Boere
26 Mai 2023

Super

Heide
26 Mai 2023

Elke keer weer Heerlijk!

Rene
25 Mai 2023

Fantastisch lekkere sushi, zo vers als het maar kan. Heerlijke vis en mooie structuur rijst, garnaal die in de rol zat was nog warm. Ook zijn de nieuwe hado specials echte aanraders! Bezorger was er binnen 30 min.

Alexandra
24 Mai 2023

Altijd super verse en heerlijke sushi!

Waldeck
23 Mai 2023

Super lekker, zo prettig altijd daar te komen, altijd zeer vriendelijk.

Barelds
23 Mai 2023

18u besteld, was een klein kwartiertje te laat. Vandaar de 4 sterren op bezorging ipv 5. Maar de sushi was uitstekend, warme gerechten waren ook echt warm geleverd. Warm/koud was van elkaar gescheiden. Goede smaken. Gewoon top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike Groes
21 Mai 2023

Super aardig personeel en mooi op tijd. Bestelling was keurig in orde en smaakte fantastisch! Complimenten!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
20 Mai 2023
SE
20 Mai 2023

Zoals altijd goed en optijd geleverd. Ik vind het ook prettig dat er gemaild wordt wanneer de bezorger onderweg is.

Heide
19 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd, en bedankt voor het vertrouwen!

Anja
18 Mai 2023
Xaviera
17 Mai 2023

Zoals altijd, SUPER!

Heide
16 Mai 2023
Wayne
14 Mai 2023

Heerlijk en vers eten en perfect op tijd. Bedankt !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
14 Mai 2023

Super goed eten! Dankjulliewel :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
14 Mai 2023

Uitstekend kwaliteit, gratis extra sushi rol, en ook nog even bellen waar ik bleef toen ik later was dan de afgesproken afhaaltijd. In een vriendelijk winkelcentrum, veel aardige mensen op straat ook.

Heide
14 Mai 2023
Debby
14 Mai 2023

Het is erg lekkere sushi, vers, warm en smaakvol. Klantvriendelijkheid is erg prettig, per ongeluk verkeerde tijd en zij hebben ervoor gezorgd dat ik toch eerder mijn sushi kon nuttigen. Heel attent.

Johan Klaster
14 Mai 2023
Natasja de Weerd
13 Mai 2023

Heerlijk! Echte aanrader. Portiegrootte kan ik moeilijk inschatten. Zou fijn zijn als erbij vermeld staat voor hoeveel personen een box (ongeveer) is

Schipper
12 Mai 2023

Was heerlijk en bezorging binnen de aangegeven tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heide
11 Mai 2023
Heide
11 Mai 2023
Heide
10 Mai 2023
A Vos
7 Mai 2023

Erg vers en precies op de aangegeven tijd bezorgd. Erg smakelijk alles.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
6 Mai 2023

Prima sushi! Lekker gegeten en smaakte prima! Bezorging wel wat bijzonder. Hadden twee verschillende bestellingen gedaan op hetzelfde moment op hetzelfe adres. Echter kwam de eerste om 18.45 uur en de tweede om 19.30 uur. Ook een beetje onnodig rijden voor Hado lijkt me. Verder dik in orde !

Antwort von Hado Sushi

Beste Tom, Bedankt voor uw review! Gelukkig dat alles heeft mogen smaken. Betreft de bezorging zien wij dat de tweede bestelling 10 minuten later is ingediend. Tussentijds zijn er een aantal andere bestellingen bij gekomen, hierdoor zijn jullie bestellingen voor ons niet tegelijkertijd binnen gekomen.

Heide
5 Mai 2023

Heerlijk!

Myrthe
3 Mai 2023

Was lekker en vers! Als extraatje speciale sushi gekregen omdat de avocado niet rijp genoeg was. Niet nodig maar wel erg attent!

Heide
2 Mai 2023
-
30 April 2023
Fam v Achteren
29 April 2023

Perfect

Waldeck
27 April 2023

Ik kom hier elke week al wekenlang. Altijd overheerlijke verse sushi en giga vriendelijke mensen.. veel meer kan ik er ove4 zeggen maar ga zelf proeven.

Heide
25 April 2023

Heerlijk!

Noorman
25 April 2023

Zoals altijd heerlijk verse sushi en vriendelijke mensen

Heide
23 April 2023

👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Waldeck
23 April 2023

Zo ongelooflijk lekker, zo vers. Ik kom elke zondag sushi kopen. Elke zondag weer fantastisch lekker. Zulke aardige mensen, altijd even vriendelijk.

Vander Vegt
22 April 2023

Heerlijke sushi, en op de afgesproken tijd geleverd.

Heide
22 April 2023

Zoals elke x weer....heerlijk!

Anoniem
21 April 2023

Weer heerlijke sushi! De hoeveelheid rijst was aan de weinige kant. Bij het oppakken viel het stukje half uit elkaar.

Antwort von Hado Sushi

Dank voor uw feedback! We zullen hier beter opletten! Gelukkig dat het wel weer heeft mogen smaken.

Heide
21 April 2023

Heerlijk!

Jacqueline
20 April 2023

Heerlijke Pokebowl!

Heide
20 April 2023
Chris
17 April 2023
Waldeck
16 April 2023

Super lekker, elke week weer genieten

Cindy
14 April 2023
Heide
14 April 2023

Zoals elke keer weer Heerlijk! En de service niet te vergeten. Dank jullie wel!

A.M
14 April 2023

De beste sushi van Hoogeveen. Bezorging snel !

Hendrike
11 April 2023

Heerlijk gegeten en de bezorging was stipt op tijd đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
9 April 2023

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mj Boere
9 April 2023
Natasja
8 April 2023

Echte aanrader! Heerlijk!!

Martina
8 April 2023

We bestellen hier regelmatig en alles is altijd top!!

Heide
7 April 2023
.
7 April 2023

Altijd heerlijke sushi!

Jennifer
5 April 2023

Super lekker!

Jan C
5 April 2023

vis heerlijk fris en goed gesneden.

Heide
5 April 2023

Heerlijk@

Dick Pieters
5 April 2023

Goede kwaliteit sushi en lekker snel klaar. Personeel heel vriendelijk.

Waldeck
2 April 2023

Super lekker, zeer fijne bediening. Fantastisch aardig echtpaar met een heel lief zoontje wat keurig de deur voor je open houd.

Sylvan Ten Cate
1 April 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!

Manon
31 MĂ€rz 2023

Top aardig personeel kom er graag sushi afhalen is top

Henk
30 MĂ€rz 2023

De sushi was weer heerlijk!

Marisa
30 MĂ€rz 2023

Altijd super tevreden over de service Ă©n de gerechten! Als de bestelling iets uitloopt laten ze dat ook altijd weten, super netjes!

Heide
28 MĂ€rz 2023
Heide 2
27 MĂ€rz 2023
B Abbink
26 MĂ€rz 2023

Wederom niks op aan te merken. Van ons een dikke vette 10.

Dennis van der Westen
26 MĂ€rz 2023

Was weer geweldig!

Anoniem
25 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Vriendelijke bezorgster.

Ewout
25 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer lekker. Suggestie: een milieu vriendelijker verpakking, mits mogelijk

Heide
25 MĂ€rz 2023
Zoe Kelly
19 MĂ€rz 2023
Melissa
18 MĂ€rz 2023
Debbie
17 MĂ€rz 2023

De sushi was weer super lekker en vers. De bezorger was iets later dan de bevestigde tijd, maar ik werd keurig gebeld dat de bezorger onderweg was en dus iets later dan gepland. Echt topservice!

Lia Both
16 MĂ€rz 2023

Het was zoals altijd weer top👍 Ik vind het de beste sushi van Hoogeveen. Als je hier sushi besteld wordt je nooit teleurgesteld.

Fam. B.
15 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, top kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Luc
12 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi, we werden netjes gebeld toen de bezorger enige minuten later dan gepland onderweg was 👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy
12 MĂ€rz 2023

Zeer goede kwaliteit sushi, supervers en lekker van smaak!

Martine
11 MĂ€rz 2023

Heerlijk en op tijd geleverd

Hoogeveen
10 MĂ€rz 2023

Het eten was lekker en op tijd klaar!

Heide
9 MĂ€rz 2023

Heerlijk!

Heide
5 MĂ€rz 2023

Aardig! Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MN
3 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijke en verse sushi.

Sam
3 MĂ€rz 2023

Fantastisch! Heerlijke, goed bereide sushi. Super bezorging.

Karolina
2 MĂ€rz 2023
Sd
27 Februar 2023

Heerlijke en verse sushi

Gina Appelo
27 Februar 2023

Altijd weer snel en lekkerrrr, bedankt lieve mensen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
26 Februar 2023

Heerlijke sushi , zoals altijd. Bestelling netjes op tijd klaar

Heide
26 Februar 2023
konkelaar
25 Februar 2023

Een weekendje in Drenthe, sushi besteld. Was wat aan de vroege kant. Geen probleem we maken het voor u. Vriendelijke Dame. Sushi was super. Leker gegeten

Vincourt
25 Februar 2023

Tweede keer besteld en wederom super gegeten👍👍

Henk de Vries
25 Februar 2023

Top!!! Heerlijk gegeten 😃