Beoordelingen van Hado Sushi Hoogeveen

Recente recensies van Hado Sushi Hoogeveen

5 sterren na 210 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en side dishes! Vooral de 'specials' zijn een echte aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en zelfs een paar minuten te vroeg met bezorgen, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd bezorgd en alles was heerlijk,lekker gegeten. Alles super voor elkaar!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit wat sushi betreft. Maar ook zeer correcte communicatie rondom bezorgen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag avond. Bestelling precies op tijd. En het eten was heerlijk vers en smaakte heerlijk. Sushi is ook nog eens een lust voor de ogen. Ruim voldoende Wasabi, gember en sojasaus. Heerlijk.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Écht super lekkere sushi! Zeker een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker sushi👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Gewoon in deze tijd even een verwennerij tussendoor.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat het een paar minuten later bezorgd werd. Het eten was heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst de sushi van Hado mogen proeven. Heerlijk vers en een mooi diverse box. Wij zijn enthousiast en gaan zeker meer bestellen bij Hado

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en een goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd en was heerlijk, top gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en houden goed rekening met allergieën!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heerlijk. Wat ons betreft mogen de stukjes iets kleiner. Makkelijker te eten. Het werd iets eerder bezorgt , ook erg prettig

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn onze favoriet. Heerlijke sushi en bezorging top voor elkaar!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk gegeten en bijzonder vriendelijk personeel!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verse sushi. En heel vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 14 februari haddden wij hier besteld. We hadden de tijd ingesteld van 18:00, maar werd gelijk via de mail aangepast naar 18:20. Ik kan mij voorstellen dat dit een geliefde tijd is. Misschien is het mogelijk om via de site, de tijd als mogelijkheid er uit te halen, wanneer dit al een drukke bezorg tijd is? Om 18:20 werd ik gebeld dat het een kwartier later kwam i.v.m. de drukte. Dit vind ik super fijn. Helaas krijgen we het pas rond 18:50. De tijd dat we moesten wachten was helaas een minpuntje. Wel een vriendelijke bezorger. Dan nu de pluspunten. De sushi was super lekker! Het smaakte vers, ze waren goed gevuld, strak en netjes gerold, het zag er allemaal heel mooi uit. Het was ook op goede temperatuur. We hadden nigiri's, temaki's en de hado special box. De special box was verassend, waaronder met brie, maar super lekker. Omdat het valentijnsdag was, kon je ook toetjes krijgen. Dit was in samenwerking met de bakker. Leuk idee en het was lekker. Gaan hier zeker vaker hale

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en vriendelijk personeel

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk! Bezorging perfect!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van de smaakvolle sushi het geheel zag er netjes en verzorgd uit.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima, de inktvisringen waren zacht en vet, in plaats van krokant. Jammer wanneer je geen sushi lust en daarom de inktvisringen had besteld.....

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Kan gewoon niks anders zeggen!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanaf de eerste dag dat ze open zijn: prima sushi!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top dit bedrijf! Heerlijke sushi, op tijd bezorgd, vriendelijk personeel en ook nog een gratis sushi rol bij je bestelling!!! Een echte aanrader! Ga zo door!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op de aangegeven tijd bezorgd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 1 woord heerlijk!!😋😋

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en attent. Er werd even gebeld dat de besteling wegenes drukte iets later onderweg was. Bezorger trotseerde de voortuin om de bestelling te bezorgen had even de 'kom maar achterom' tip moeten mee krijgen maar we hebben heerlijk genoten van onze bestelde sushi. Volgende keer gaan we weer wat lekkers uitzoeken.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk! De service van Hado is heel goed; niet alleen werd door hen contact opgenomen dat de bezorger 10 minuten later kwam, ook boden zij 2 frisdrankjes aan als compensatie. Echt een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e x bij jullie besteld,heerlijke verse sushi! We gaan zeker vaker bestellen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, je proeft dat het vers gemaakt word zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is alsof er een engeltje over je tong plast. Werkelijk heerlijk. Een aanrader voor iedereen

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu perfect op tijd en weer heerlijk gegeten! De laatste levering duurde wat langer dan normaal, maar dit is keurig opgelost door Hado. Dikke vette 10!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppp super lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm iets dunner snijden. Wel dezelfde hoeveelheid aanhoudne

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel. Snelle bezorging en heerlijke verse Sushi. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat wij sushi bestelden bij Hado en net als de eerste keer; perfecte sushi en levering stipt op tijd. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd en goede smaak en veel keuze

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer, dat we iets bij jullie besteld hebben. En dat is zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk..

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en wat een service 👌🏻

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super vers, super op tijd

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk héééérlijk! Voor de 2e keer besteld met collega's. De zorg en de liefde voor de smakelijk creaties is te proeven! Altijd netjes op tijd en vriendelijk! Zelfs de dag erna nog lekker, als er wat over blijft! Dank je wel!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top en op tijd geleverd. Zeker voor een zaterdag.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel zooo lkkr dat we de box 2x besteld hebben vandaag. Heel lkkr. Aanwinst voor de Weide en omg.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, zeer verse sushi!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Vooral de urimaki sake avocado, wat mij betreft echt een aanrader.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi, stukjes zijn erg aan de grote kant.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, alleen de bezorging duurde dit keer erg lang (1 uur en 50 minuten)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! erg lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker, netjes verpakt en op tijd klaar. Top tent!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse sushi!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijdnen heeeerlijk van smaak! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en het werd snel bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super snel bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bestellen in Hoogeveen? Niet verder zoeken, gewoon bij Hadosushi bestellen. Je zal verrast zijn door de kwaliteit. En de bezorging was ook nog eens prima op tijd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het warme eten was ook nog goed warm bij aflevering. Het werd iets later afgeleverd dan aangegeven, maar hier werd netjes over gebeld dat het iets later zou worden. Bij aflevering leek de bezorger te wachten op zijn fooi (begrijpelijk) maar dit was bij het bestellen al ingevuld op de site. Misschien handig om dit te communiceren met de bezorger voor deze op pad gaat :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede toppings en vol van smaak... een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en vriendelijke personeel. Ik kom hier zeker weer langs.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel vers. Een dikke aanrader!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gehad en hun huisgemaakte loempia's waren ook weer erg lekker.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkete sushi. sommigen wat aan de grote kant. de temaki waren niet knapperig meer, dat was jammer; de smaak was wel goed. tijdige bezorging. ruim voldoende gember, sojasaus en wasabi

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi en super vriendelijk personeel!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi, super vers, goede verhouding vis en rijst (veel vis, weinig rijst) megalekker en de Hado kip...wow!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen. Bij onze bestelling vandaag was alleen de avocado erg hard. En misschien een kleine tip; de schotels zitten erg strak ingepakt waardoor het lastiger eten is. Tot de volgende keer! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, lekker vers en mooi malse zalm, tonijn, goed in verhouding met de rijst, daar houd ik wel van! Zeker aan te raden! Service ook goed we werden gebeld dat het eventueel 5 minuutjes later kon worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een sushibowl en die was fantastisch. Het zag er allemaal keurig verzorgd en fris/schoon uit! En smaakte ook nog eens heerlijk en ook qua inhoud prima. Een goed hap. Niet te veel niet te weinig👍Echt verrast!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij weer heerlijk gegeten! Je proeft dat het vers is en met zorg is klaargemaakt. Dank jullie wel voor het meedenken en jullie services. Groeten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even online besteld. Prima op d e hoogte gehouden via mail dat d e bezorger eraan kwam. Belde even van te voren dat ze er bijna was. Wat warm moest wezen was warm. Sushi vers. Enkele bijproducten waren ook top. Dikke 10

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, viel wel snel uit elkaar. Goede service maar kan beter.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak en verse producten met zeer vriendelijk personeel!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi, zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er keurig uit en de sushi was heerlijk. Top dat er rekening gehouden werd met mijn allergie. Sushi en géén avocado gaat vaak niet goed samen, maar was hier super geregeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was op de minuut af op tijd bezorgd. Super!! De warme gerechtjes waren goed op temperatuur, nog goed warm. De sushi die we besteld hadden smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en stipt op de besproken tijd ging de bel. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze 1e bestelling bij hadosushi Hoogeveen. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi, flinke sushibowl. Snelle en vriendelijke bezorging!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De chicken wings heerlijk van smaak!!! Ook de sushis.... Aanwinst!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en heel vers sake box en gegrilde kipspiesjes. Keurige bediening en extra service

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer uitproberen, smaakte prima, voor herhaling vatbaar

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een handig bestelsysteem, goede communicatie, alles netjes verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd door een aardige bezorger. En o ja, het eten was voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goed klaargemaakte sushi. Voor herhaling vatbaar 👌🏻🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de bestelling wat later zou zijn dan de gewenste tijd. De gratis rol waren zij vergeten erbij te geven maar na dat gezegd te hebben heeft de bezorger toch (snel) nog de rol gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd klaar, warm, vers en het smaakte goed, maar vergeleken met de pokebowl van Poke King in Zwolle was het wel een beetje karig.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker en stipt volgens afspraak bezorgd! Echte aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels twee keer besteld en beide keren top voor elkaar. Erg lekkere en verse sushi. Vriendelijke bezorgers en keurig op tijd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pokebowls voor een goede prijs!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol, geheel zag er netjes uit en bezorging was top. Voor herhaling vatbaar

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Verse sushi echt een aanrader

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond super fijne sushi gegeten. Ook de warme gerechten zijn héérlijk. Daar wordt een mens blij van 😃👌🏼

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed verpakt. Nette sushi, goed aangekomen en keurig optijd bezorgd. Zag er goed vers uit.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer genoten van de sushi Erg vriendelijk ontvangen bij Hado Sushi. Komen er zeker terug als wij weer in het land zijn.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, eten wat precies op tijd klaar (opgehaald). Kwaliteit van het eten was top, erg lekker gegeten. Tot de volgende keer 😃

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, bedankt!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd. Eten was echt weer top. Party box voldoende voor 4 volwassenen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles weer perfect💗

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel goed. Erg lekker. Voldoende wasabi en sojasaus. Verrassend en leuk dat we gratis sushi erbij krijgen. Hadosushi is een aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten! Zeker een aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, en zag er erg goed uit Bezorging top

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en vriendelijke service. Alles stond netjes op tijd klaar. En het was wederom heerlijk! Ditmaal de Party Box en die was ruim voldoende voor 4-5 personen. Voor de tweede keer deze week gehaald en er zullen nog vele malen volgen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, erg te spreken. Heerlijk gegeten.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere sushi gehad! En de huisgemaakte loempiaatjes zijn ook een aanrader

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Was heerlijk!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Such yummy, much wow. Very good sushi and will definitely order again. Also eager to try the poke bowls. The website is slightly messy and not every food has a picture, which is the only reason I took away one star.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, erg prettig! Goede hoeveelheid. We hebben heerlijk gegeten. Leuk ook dat je voor korting kunt sparen en dat je iets extra’s krijgt bij bestelling op jullie eigen site vanaf € 25,00

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld hier, op gewenste bezorgtijd werden we gebeld dat het een paar minutjes langer ging duren, binnen 10 minuten stond de bezorger alsnog voor de deur, geen probleem wat ons betreft. Het eten was lekker en van prima kwaliteit. Wij bestellen zeker weer :-)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles zag er smakelijk en verzorgd uit. Toen het op tafel stond dachten we dat krijgen we nooit op, maar het smaakte zo goed dat er niets overbleef. We zeiden tegen elkaar dit doen we nog een keer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle bezorging en mooi gepresenteerd! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer en zeker niet de laatste keer bij jullie besteld . Het was heerlijk en goed vers. Daarbij ook nog een gratis Californië rol. En op tijd bezorgd! Ga zo door.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk! en dank voor de extra rol

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar niet super. Kip spiesjes waren heerlijk mals. Ebru rol was niet heel smaakvol.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was te verschillend van formaat, het was te stijf tegen elkaar gedrukt waardoor het nogal aan elkaar geplakt zat. De smaak en de bereiding was goed en lekker. voor twee personen wel erg weinig gember.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten vanavond met vrienden. Super lekkere verse sushi, complimenten! Overal ruim voldoende van en een goede service. Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen 👌🏻

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar ben nog geen ervaren sushi eter. Komt zeker wel! Bezorging perfect, op de minuut nauwkeurig. (misschien mede door mijn adres)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ben ik blij dat ik jullie stukje in de krant heb gezien!! We hebben ontzettend lekker gegeten, en zo keurig en mooi verpakt!! We komen zeker terug. Ik heb iig de app gedown load, ik wil niks missen!! Dikke pluim!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 1e keer besteld en zeker niet de laatste keer!!!😁 We hebben met z'n 4en echt waanzinnig lekker gegeten van de partybox!!!👌🏻 Ruim voldoende van alles (+ 8 stuks gratis!), heerlijk vers en makkelijk te bestellen!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam te laat, maar we werden wel netjes gebeld en we kregen cola gratis. Netjes geregeld. Het eten was heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. De rijst is lekker fluffy en de vis lekker qua smaak

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, keurig verpakt. Eetstokjes, soyasaus, gember,wasabi en nog een gratis California rol! En............echt heel erg lekker!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de poke bowl en dumplings Erg lekker en goed op smaak (de saus van de poke bowl misschien iets te pittig). Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hado Sushi:Goedemorgen Erwin, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is dit niet ons gewenste kwaliteit die we willen leveren. Zal u met ons contact kunnen opnemen via onze mail hadosushi.2020@gmail.com of op 0528745726 voor feedback zodat we in de toekomst u wel van dienst kunnen zijn met de gewenste kwaliteit. Alvast bedankt, Hado Sushi

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en exact op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en snel klaar, aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, supervers en vriendelijke service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeerlijk en precies op het afgesproken tijdstip. Top!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi en heel erg vers, de rijst was nog warm. ook super aardig personeel!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige snel bezorgd, te vroeg zelfs. Eten was ook erg lekker en een leuke actie erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker, niks op aan te merken. Bestelling was wel 15 minuten later dan aangegeven.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Vooral de rol met garnaal en dan paling eroverheen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! Iets later gebracht dan we hadden aangeven, maar ze belde netjes dat het iets langer duurde (kunnen veel bezorg zaken nog wat van leren) en ook de bezorger bood nogmaals zijn excuses aan! Heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Voor herhaling vatbaar 👍

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel, optijd klaar, en de sushi was beide keren heerlijk! Fijn dat er zo'n uitgebreid menu is.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en snel. Op de gewenste tijd bezorgd en wat hebben we gesmuld.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het heerlijk 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zaterdagavond hebben wij via internet een box besteld. Gevraagd om rond 21.00 uur at te leveren. De bezorging was keurig op tijd en zeer correct. Het eten was super smaakvol en zag er ook erg aantrekkelijk uit.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! We hebben genoten! Ik vroeg laatst buiten al wanneer jullie opengingen en dinsdag direct bestellen hebben we niet gered, maar de kids waren dolblij dat we vanavond eindelijk jullie sushi konden proberen 🤩😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was top, goed warm ook. Ook fijn om een extra mailtje te krijgen dat de bestelling onderweg is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en heerlijk eten❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben het zelf opgehaald en het was met 30 á 40 minuten klaar. We hadden 2 pokebawls en een happy box. Het was niet bijzonder, maar wel goede hoeveelheid en lekker. We gaan er zeker nog een keer bestellen om de Hado speciales te proberen. Tevens was het personeel vriendelijk en dat kan ik ook altijd waarderen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten op tijd bezorgd mooie verrijking voor Hoogeveen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, snel bezorgd en de bezorgster was zeer vriendelijk. Het is dus zeker aan te raden.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goede smaak. Warme gerechten waren nog warm. Ze waren 5 minuten later dan de opgegeven tijd maar hadden 10 minuten daarvoor al gebeld dat het iets later werd. Hele nette service.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Gevarieerde keuze in het menu. Alles mooi en netjes verzorgd. Snelle bezorging met vriendelijke bezorgers.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam precies op de afgesproken tijd! We hebben heerlijk gesmuld van de verse sushi. Vooral de Hadospecial briezy roll met brie erin verwerkt was super!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er smakelijk uit en dat was het ook. Precies optijd Wij gaan er zeker vaker bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging! Heerlijk verse sushi en de warme hapjes waren goed warm! Zeker voor herhaling vatbaar!