Beoordelingen van Hado Sushi Hoogeveen

Recente recensies van Hado Sushi Hoogeveen

5 sterren na 472 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was erg aardig en de sushi smaakte erg fris en mals alleen de wasabi smaakte wat minder dan normaal

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De beste, super

, 25-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

De warme gerechten waren lekker en goed op temperatuur. De koude gerechten waren super vers en ook heel lekker.

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten. Onze kat vond het ook heerlijk. 😆😆

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Iets later dan de geplande bezorgtijd maar zeer goed opgelost😊👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, bezorging was snel en op tijd en de bezorger was erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top als gewoonlijk. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit de beste die er is

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd heerlijk en goed van kwaliteit

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja wat kan ik nog zeggen? Wederom fantastisch, precies op tijd, alles nog lekker warm. Perfect. Favoriet is de gyoza en the dragon roll 👌🏻

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Hado Sushi:Bedankt voor uw feedback! Helaas is dit niet de gewenste kwaliteit die we willen leveren. Onze excuses! Wij hebben contact met u opgenomen via mail.

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker 😋

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas niet top dit keer

Reactie van Hado Sushi:Bedankt voor uw feedback! Helaas is dit niet de gewenste kwaliteit die we willen leveren. Onze excuses! Wij hebben contact met u opgenomen via mail.

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Uitstekende service, uitstekende sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Helaas was de bezorging 45min later dan gepland. Dit werd deels goedgemaakt met wat gratis producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Netjes verpakt, keurig op tijd. Een aanrader

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Bezorging op de afgesproken tijd, verse producten, smaakvol, mooi verpakt. Het was heerlijk. Ik ga hier zeker weer bestellen.

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gehad en de huisgemaakte loempiaatjes waren ook erg lekker

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Hoogeveen 🍣🍣🍣

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, zeer compleet geleverd en keurig op tijd. Aanrader!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Hado is altijd heerlijk, lekker vers en super snel bezorgd ! Topservice en hele vriendelijke eigenaren. Wij bestellen sinds dat Hado in Hoogeveen zit, nooit meer ergens anders.

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten.. Komen zeker nog een keer terug.

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Constante kwaliteit en super klantvriendelijk.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, super service. Voor mij de beste sushi

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en topsushi!!

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Hado maakt alles erg lekker en levert ook waar voor het geld. Ik ga zeker nog vaker bestellen!

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super goed, absoluut het proberen waard.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd heerlijk! Een aanrader voor heel hoogeveen en omstreken!

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid, goede kwaliteit.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en goede service.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Sushi in Drenthe!

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook vanavond weer, zoals altijd, heerlijke verse sushi. Top kwaliteit.

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste keer dat we bij Hado bestellen en we blijven terugkomen. Wederom heerlijk gegeten, goede vulling van de sushi en keurig op tijd gebracht 👍🏻.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! En omdat ze Iets verlaat waren keurig een telefoontje, top service 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, lekker eten! Aanrader🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten ook ons eigen recept poke bowl voor mijn dochter was weer super!!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🍤 🍣

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!! Fijn om een keer met korting via spaarkaart te bestellen. :)

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de sushi erg lekker, temperatuur van de rijst is goed. Wanneer de levering iets later is, wordt er netjes gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.. echt een aanrader

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles netjes verpakt en gelabeled. Sidishes waren nog heerlijk warm, ook na een autorit van 20 minuten

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt voor de zoveelste keer super lekker en op tijd bezorgd. We werden direct gebeld omdat er een ingrediënt ontbrak en of wij dit ingrediënt met iets anders wilden vervangen. Heel attent van Hadosushi! De allerlekkerste en altijd op tijd geleverde sushi! We zijn er fan van!!!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, mooie vis, wij hebben hier al een aantal keren eten besteld, zowel het eten als de bezorging is elke keer weer uitstekend. Plus punt ook een heelrijke vegetarische box zodat je niet alle gerechten los uit de kaart hoeft te zoeken. Aanrader!

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk :D.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een onderdeel van onze bestelling. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was werkelijk heerlijk! Vers gemaakt en spontane ontvangst..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers ! Heerlijk! Heel klantvriendelijk en ook heel vriendelijk tegen hun personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een top sushi!!! Super lekker en mega vers. Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. We hebben er van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten zoals gewoonlijk

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit dagverse sushi voor een keurige prijs! Ook voor de dag erna nog heerlijk te eten.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Toen ik de Sushi kwam afhalen was de bestelling net klaar. Net van de snijplank echt super vers en bijzonder lekker!

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verzorging ik was even niet thuis toen de bestelling werdt gebracht maar netjes achter gelaten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs en kwaliteit super

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd. Vers en mooie porties.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuke zaak, aardige mensen en heerlijk eten! Leuk ook de kindermenu's!

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

12 minuten geledenNIEUW Echt fantastisch! Heerlijke verse sushi, prachtig opgemaakt. En dan ook nog een goede service, je wordt keurig met een email op de hoogte gehouden van de exacte bezorgtijd. Bezorgster was heel vriendelijk.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke werknemers en goed eten!

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, super kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi , smaakte heerlijk. Bezorging snel en netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, mooi gepresenteerd

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis al weer even geleden dat Ik een review heb geschreven nadat we sushi hebben besteld bij Hado Sushi. De reden daarvoor is simpel, ik heb een hekel aan in herhaling te vallen. Maar na 3x niet geen review te hebben gegaan, dan nu toch maar. Het is net als al die andere keren: CHOPSTICKS LICKING GOOD. We hebben net als de vorige 2x ook de huisgemaakte kip loempia's besteld en die zijn echt lekker. Wel een beetje prijzig, maar dat zijn ze ook echt waard. Voor goede smaak en kwaliteit moet je gewoon betalen. Bestel ze de volgende keer weer. Tja, wat kan ik nog meer schrijven, zonder dat mijn reviews verdacht beginnen te lijken op reviews uit eigen keuken.. nou echt niet dus. Oja dat vergeet ik nog, de eigenaars zijn super vriendelijk, ze vallen je al lastig met een telefoontje als de bestelling ook maar een paar minuten later bezorgd gaat worden dan je hebt aangegeven. Nou dat is hoe je op de juiste manier mensen lastig valt. Echt mijn complimenten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede bezorging. Was op de afgesproken tijd in zuidwolde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging (Zo snel mogelijk, een half uur later was het er al!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en altijd super lekker

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De beste van Hoogeveen! De bezorging duurde wel lang, maar er werd netjes gebeld toen het iets langer duurde!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt voor de heerlijke sushi! We hebben genoten en tot de volgende keer!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi 👍🏽

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnelle en vriendelijke bezorgster!

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en werd voor de verwachte bezorgtijd gebracht!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en strak op de afgesproken tijd bezirgd

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service, was op de juiste tijd klaar en smaakte heerlijk!! Prijs - kwaliteit erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,zoals altijd!!!Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super vers. Wij bestellen regelmatig en zijn heel tevreden.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, een aanrader!!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt weer super lekker poke bowl gehad !

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi en perfect op de afgesproken tijd

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede degelijke vulling! Goede porties! Lekkere smaak en snelle service

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!!!! Vers en op tijd bezorgd

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang maar er was netjes gebeld dat het langer zou duren.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de sushi op ons vakantie adres, bestelling en bezorging prima geregeld en de sushi was super lekker! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer hier bestelling geplaatst, we hebben zo lekker gegeten, fantastische kwaliteit, zoveel smaak. Dit gaan we zeker vaker doen.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn de beste uit de omgeving. Constante kwaliteit, mooie vis, goede prijs-kwaliteit verhouding, bezorging op tijd. Wij zijn erg tevreden, complimenten.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vervallen in herhaling, maar het was weer heerlijk.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel erg lekker. En genoeg voor ons allebei👍😃😊

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi! Mooi formaat nigiri’s, niet te groot, maar zeker niet te klein! Tijdens onze zwangerschap, meerdere keren afgehaald. Nu de kleine geboren is. Een heel leuk presentje en felicitaties mogen ontvangen!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 3e keer besteld. Het lijkt wel of het elke keer lekkerder wordt. Hadden dit keer ook de crunchy chicken erbij. En dat was er 1tje om te herhalen zo lekker.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super vers!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site om te bestellen, heerlijke sushi voor een gunstige prijs. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, aanrader!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gehad. Lekker vers en de huisgemaakte loempiaatjes en yakitori waren ook erg lekker

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd, goede service, voor afhaal een favouriet! wie weet binnenkort ook weer echt uit eten in hey restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer weer heerlijk gegeten!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect! Heerlijke kipstukjes!!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, vriendelijk personeel en goede service!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en weer super snel bezorgd!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Vers en crispy. Iets meer vega en wij zijn erg blij!! 😀

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We helemaal top en super snel bezorgd!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service. Perfect op tijd klaar. Lekker gesmaakt en voldoende voor 2 personen.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi. keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk van genoten.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Aanrader 🍣👌🏻

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was anders dan anders. Wat precies kunnen we niet zeggen. Saai of er iets ontbrak.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de 2e keer besteld, en ja jullie raden het al: Het was weer super lekker. Niks maar dan ook niks op aan te merken. Tot de volgende keer maar weer

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Bezorging ook top. Tis gewoon lekker!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Super lekker en vers.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en vriendelijke service

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker, vers en snel!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 2 grote boxen (66) met loempiaatjes besteld voor 11 personen. Was top en genoeg voor iedereen. Bezorging was op de klok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, was heel erg lekker . Tot volgende keer👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keren bij Hado besteld, maar de bestelling duurde toen erg lang voordat het bezorg werd. Maar vandaag was de bestelling erg snel bezorgd. Het eten was lekker vers en ook nog warm! We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Over de kwaliteit niets meer dan lof! Alleen waren de stukken wel erg groot gesneden. Hierdoor at het minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en zeer uitgebreid. Fantastische service. Levering op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 boxen besteld bij Hado Sushi. En zoals we hoopten, was het ook erg lekker. We moesten wel 90 min wachten tot onze bestelling er was, maar dat was het ook meer dan waard. Wat was het lekker zeg, heerlijk. Alles wordt vers gemaakt als je besteld. Ze werken niet met voor gedraaide sushi. Mede daardoor en doordat er veel besteld wordt is de wachttijd lang. Dit wordt allemaal keurig via de mail aan je doorgegeven, zo weet je precies hoelang het duurt. En laten we eerlijk zijn, wie van goede sushi houdt, weet dat het soms even kan duren. En zodra je je eerste sushi op hebt, ben je de wachttijd vergeten.. Hier zijn we vaste klant van nu af aan.. Echt niks negatiefs over te zeggen, of miss dat het te lekker is.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel klantvriendelijk en heerlijk eten👍

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Heerlijk! heel vers en een goede service!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleindochter en ik hebben heerlijk gegeten!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond eindelijk weer eens een keer sushi gegeten zoals sushi hoort te zijn. En ik eet al heel wat jaartjes sushi, maar zelden zo lekker als vanavond. Wel mis tegenwoordig overal de bouillon om de tempura garnalen in te dopen. Misschien is dat een goede aanvulling?

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vlot bezorgd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 sterren

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste en verste sushi van hoogeveen ! Heerlijk !

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi Snel geleverd

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor ons de eerste keer en prima bevallen. We gaan zeker nog eens vaker bestellen en dingen uitproberen,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat er een veggie box is! Lekker vers goed verpakt. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en zeer vriendelijk personeel.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi voor 11 mam besteld. Helemaal top! Fantastisch gemaakt en hele originele smaken!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt bijna op de minuut nauwkeurig was het eten er. Vtv keurig gebeld. Super verse susju warme snacks erbij.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk en perfect op tijd!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker! Zeker niks op aan te merken. Maar nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail met daarin de tijd dat er bezorgd wordt. Op het moment dat de bestelling er had moeten zijn, hebben wij al vaker een telefoontje gekregen dat de bestelling over 10 a 15 min bezorgd wordt. Dan alsnog komt de bezorger later dan de afgesproken tijd. Eindstand hebben wij meerdere keren wel 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totale afhandeling van de bestelling incl de verschillende mailtjes met levertijden zijn ons goed bevallen. Het eten opzich: te lekker 😀.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaak besteld, kwaliteit wordt steeds slechter helaas.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, aardig personeel.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten.. vooral de hado chicken was heerlijk. Wij hadden de all- in box (genoeg voor 3 personen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bij ons 1e kennismaking gelijk een deel van de bestelling was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk! Heerlijk gegeten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekker gegeten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en goed van smaak zeker een aanrader

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi en heel erg lekkere gyoza. Ik zou iedereen van harte aanraden om hier eten te bestellen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, precies op tijd geleverd, heerlijk van genoten! Super suhsi. Dank Hado.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk. Aldus mijn kinderen en partner.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en het zag er goed verzorgd uit. We komen graag een keer terug.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Goed verzorgd. Heel smakelijk.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En op tijd bezorgd. Top!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verreweg perfecte sushi !!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi. Mooi opgemaakte schaal, alles lekker vers. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld. Eet regelmatig sushi, maar jullie overtreffen echt iedereen. Zo fantastisch gegeten! Tot snel!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere sushi !

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We komen niet uit de omgeving dus hadden op internet het dichtstbijzijnde sushi afhaalrestaurant gezocht en echt geen spijt van gehad! Een aanrader, jammer dat wij er ver voor moeten rijden anders hadden we zeker snel weer besteld.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!! Voor de eerste keer besteld, en zeker een aanrader.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd top! Heerlijke verse sushi!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd zelfs op deze feestdag. Heerlijke sushi! Aaanrader!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer lekker! Zo vers! Bezorging sneller dan verwacht, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerder malen besteld, wat mij betreft de beste sushi in Hoogeveen. Vriendelijk personeel, accurate tijden qua bezorging. Als men iets later is dan is aangegeven wordt er achteraan gebeld. Helemaal top! Ga zo door 😁

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld en nog steeds heel tevreden! Precies op tijd, heerlijk op temperatuur, erg lekker en nog altijd een gratis sushi rol bij de bestelling! Een echte verwennerij! Ga zo door Hado Sushi!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Echt heerlijke sushi

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke verse sushi gegeten. De bezorging was ook prima in orde.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow Hado Sushi echt toppie weer! Nog geen 1x een 'mwah' smaakboordeling. Het ziet er altijd keurig en zeer smakelijk uit, om maar nog niet over de gewéldige smaak te spreken! Werkelijk 👌🏽😋 Ook mijn collega's zijn fan! Donderdagavond Hado Sushi time🎉 Bezorgingen stipt op tijd en keurig in orde. Ook wensenaanpassingen zijn mogelijk! De eigenaren zijn vriendelijk en gezellig! Het ondernemen als het bereiden van het eten wordt duidelijk met liefde en passie gedaan. Top team! Tot snel maar weer!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later geleverd, maar netjes gebeld dat het wat later werd. De sushi smaakte heerlijk!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel goed!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goede service. Perfect geregeld

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de lekkere sushi,snacks en een snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!! Meer kunnen wij er niet over zeggen. En ook goed service en beloofde tijdlevering. Dit wordt ons vaste Sushi bestel adres.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd! Het was weer heerlijk, alles perfect voor elkaar!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geheel zag er netjes en verzorgd uit. Het was heerlijk en hebben ervan genoten.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling en het was ons goed bevallen. Duurde wel even, maar dat was te verwachten. Helemaal top! Voor herhaling vatbaar!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke medewerkers en ook natuurlijk met heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En stipt op tijd bezorgd door een vrolijke dame! Keep up the good work :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer top voor mekaar! keurig op tijd gebracht door vriendelijke bezorgster. weer heerlijk gegeten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze, lekkere sushi, goede bezorging. Warm en koud wordt afzonderlijk in een papieren tasje geleverd. Aandachtspuntje: Kijk eens of er minder plastic gebuikt kan worden. Wat mij betreft mag de wasabi in 1 cupje, net als de gember en saus.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie mijn eerste recensie. Top sushi. En precies de tijd zoals doorgegeven werd.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dochter heeft de Kappa, Avocado en California gehad. Ze heeft er van genoten, het was heerlijk. De bestelling was mooi op tijd klaar, zag er keurig verzorgd uit, en het personeel was vriendelijk.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd ontvangen en eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij als sushi addicts hier hebben besteld. Hier gaan wij vaker bestellen! Verse sushi en attent en vriendelijk personeel. Aanrader en sowieso veel beter dan MrSushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens ons B&B weekend op Google Hado sushi gevonden. Uramaki mixed box en enkele special rolls besteld. De vriendelijke dames stonden al klaar met de vers gemaakte sushi op de afgesproken ophaaltijd. We hebben enorm lekker gegeten, de sushi was UITSTEKEND, en we hebben best het nodige referentiemateriaal. Als we weer eens in de buurt zijn, weten we waar we moeten zijn voor heerlijke verse sushi!! Bedankt medewerkers van Hado sushi en veel succes in deze rare tijd!! Hartelijke groet, Gertjan en Irma, Hoofddorp

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Netjes bezorgd op afgesproken tijd op vakantie park waar ik verblijf. Als ik in de omgeving zou wonen, zou ik er zeker vaker bestellen. Nu volgende keer weer als ik hier weer ben

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en bezorging TOP!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend zoals altijd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed verzorgd. Echt genieten dat kids die zeggen het niet te lusten echt heerlijk aan het mee smikkelen zijn en hun kennis aan smaak verder ontwikkelen. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en heerlijke sushi en eerder gebracht dan ze hadden voorspeld. Super service en zullen zeker vaker bestellen

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! erg lekkere sushi goede kwaliteit

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere sushi. Daarnaast lijkt het wel of de porties steeds groter worden, iets waar ik geen nee tegen zeg.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en sushi is echt heerlijk

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging! 5 sterren!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en side dishes! Vooral de 'specials' zijn een echte aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en zelfs een paar minuten te vroeg met bezorgen, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd bezorgd en alles was heerlijk,lekker gegeten. Alles super voor elkaar!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit wat sushi betreft. Maar ook zeer correcte communicatie rondom bezorgen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag avond. Bestelling precies op tijd. En het eten was heerlijk vers en smaakte heerlijk. Sushi is ook nog eens een lust voor de ogen. Ruim voldoende Wasabi, gember en sojasaus. Heerlijk.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Écht super lekkere sushi! Zeker een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker sushi👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Gewoon in deze tijd even een verwennerij tussendoor.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat het een paar minuten later bezorgd werd. Het eten was heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst de sushi van Hado mogen proeven. Heerlijk vers en een mooi diverse box. Wij zijn enthousiast en gaan zeker meer bestellen bij Hado

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en een goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd en was heerlijk, top gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en houden goed rekening met allergieën!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heerlijk. Wat ons betreft mogen de stukjes iets kleiner. Makkelijker te eten. Het werd iets eerder bezorgt , ook erg prettig

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn onze favoriet. Heerlijke sushi en bezorging top voor elkaar!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk gegeten en bijzonder vriendelijk personeel!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verse sushi. En heel vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 14 februari haddden wij hier besteld. We hadden de tijd ingesteld van 18:00, maar werd gelijk via de mail aangepast naar 18:20. Ik kan mij voorstellen dat dit een geliefde tijd is. Misschien is het mogelijk om via de site, de tijd als mogelijkheid er uit te halen, wanneer dit al een drukke bezorg tijd is? Om 18:20 werd ik gebeld dat het een kwartier later kwam i.v.m. de drukte. Dit vind ik super fijn. Helaas krijgen we het pas rond 18:50. De tijd dat we moesten wachten was helaas een minpuntje. Wel een vriendelijke bezorger. Dan nu de pluspunten. De sushi was super lekker! Het smaakte vers, ze waren goed gevuld, strak en netjes gerold, het zag er allemaal heel mooi uit. Het was ook op goede temperatuur. We hadden nigiri's, temaki's en de hado special box. De special box was verassend, waaronder met brie, maar super lekker. Omdat het valentijnsdag was, kon je ook toetjes krijgen. Dit was in samenwerking met de bakker. Leuk idee en het was lekker. Gaan hier zeker vaker hale

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en vriendelijk personeel

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk! Bezorging perfect!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van de smaakvolle sushi het geheel zag er netjes en verzorgd uit.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima, de inktvisringen waren zacht en vet, in plaats van krokant. Jammer wanneer je geen sushi lust en daarom de inktvisringen had besteld.....

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Kan gewoon niks anders zeggen!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanaf de eerste dag dat ze open zijn: prima sushi!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top dit bedrijf! Heerlijke sushi, op tijd bezorgd, vriendelijk personeel en ook nog een gratis sushi rol bij je bestelling!!! Een echte aanrader! Ga zo door!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op de aangegeven tijd bezorgd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 1 woord heerlijk!!😋😋

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en attent. Er werd even gebeld dat de besteling wegenes drukte iets later onderweg was. Bezorger trotseerde de voortuin om de bestelling te bezorgen had even de 'kom maar achterom' tip moeten mee krijgen maar we hebben heerlijk genoten van onze bestelde sushi. Volgende keer gaan we weer wat lekkers uitzoeken.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk! De service van Hado is heel goed; niet alleen werd door hen contact opgenomen dat de bezorger 10 minuten later kwam, ook boden zij 2 frisdrankjes aan als compensatie. Echt een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e x bij jullie besteld,heerlijke verse sushi! We gaan zeker vaker bestellen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, je proeft dat het vers gemaakt word zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is alsof er een engeltje over je tong plast. Werkelijk heerlijk. Een aanrader voor iedereen

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu perfect op tijd en weer heerlijk gegeten! De laatste levering duurde wat langer dan normaal, maar dit is keurig opgelost door Hado. Dikke vette 10!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppp super lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm iets dunner snijden. Wel dezelfde hoeveelheid aanhoudne

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel. Snelle bezorging en heerlijke verse Sushi. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat wij sushi bestelden bij Hado en net als de eerste keer; perfecte sushi en levering stipt op tijd. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd en goede smaak en veel keuze

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer, dat we iets bij jullie besteld hebben. En dat is zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk..

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en wat een service 👌🏻

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super vers, super op tijd

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk héééérlijk! Voor de 2e keer besteld met collega's. De zorg en de liefde voor de smakelijk creaties is te proeven! Altijd netjes op tijd en vriendelijk! Zelfs de dag erna nog lekker, als er wat over blijft! Dank je wel!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top en op tijd geleverd. Zeker voor een zaterdag.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel zooo lkkr dat we de box 2x besteld hebben vandaag. Heel lkkr. Aanwinst voor de Weide en omg.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, zeer verse sushi!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Vooral de urimaki sake avocado, wat mij betreft echt een aanrader.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi, stukjes zijn erg aan de grote kant.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, alleen de bezorging duurde dit keer erg lang (1 uur en 50 minuten)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! erg lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker, netjes verpakt en op tijd klaar. Top tent!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse sushi!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijdnen heeeerlijk van smaak! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en het werd snel bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super snel bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bestellen in Hoogeveen? Niet verder zoeken, gewoon bij Hadosushi bestellen. Je zal verrast zijn door de kwaliteit. En de bezorging was ook nog eens prima op tijd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het warme eten was ook nog goed warm bij aflevering. Het werd iets later afgeleverd dan aangegeven, maar hier werd netjes over gebeld dat het iets later zou worden. Bij aflevering leek de bezorger te wachten op zijn fooi (begrijpelijk) maar dit was bij het bestellen al ingevuld op de site. Misschien handig om dit te communiceren met de bezorger voor deze op pad gaat :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede toppings en vol van smaak... een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en vriendelijke personeel. Ik kom hier zeker weer langs.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel vers. Een dikke aanrader!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gehad en hun huisgemaakte loempia's waren ook weer erg lekker.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkete sushi. sommigen wat aan de grote kant. de temaki waren niet knapperig meer, dat was jammer; de smaak was wel goed. tijdige bezorging. ruim voldoende gember, sojasaus en wasabi

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi en super vriendelijk personeel!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi, super vers, goede verhouding vis en rijst (veel vis, weinig rijst) megalekker en de Hado kip...wow!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen. Bij onze bestelling vandaag was alleen de avocado erg hard. En misschien een kleine tip; de schotels zitten erg strak ingepakt waardoor het lastiger eten is. Tot de volgende keer! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, lekker vers en mooi malse zalm, tonijn, goed in verhouding met de rijst, daar houd ik wel van! Zeker aan te raden! Service ook goed we werden gebeld dat het eventueel 5 minuutjes later kon worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een sushibowl en die was fantastisch. Het zag er allemaal keurig verzorgd en fris/schoon uit! En smaakte ook nog eens heerlijk en ook qua inhoud prima. Een goed hap. Niet te veel niet te weinig👍Echt verrast!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij weer heerlijk gegeten! Je proeft dat het vers is en met zorg is klaargemaakt. Dank jullie wel voor het meedenken en jullie services. Groeten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even online besteld. Prima op d e hoogte gehouden via mail dat d e bezorger eraan kwam. Belde even van te voren dat ze er bijna was. Wat warm moest wezen was warm. Sushi vers. Enkele bijproducten waren ook top. Dikke 10

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, viel wel snel uit elkaar. Goede service maar kan beter.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak en verse producten met zeer vriendelijk personeel!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi, zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er keurig uit en de sushi was heerlijk. Top dat er rekening gehouden werd met mijn allergie. Sushi en géén avocado gaat vaak niet goed samen, maar was hier super geregeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was op de minuut af op tijd bezorgd. Super!! De warme gerechtjes waren goed op temperatuur, nog goed warm. De sushi die we besteld hadden smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en stipt op de besproken tijd ging de bel. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze 1e bestelling bij hadosushi Hoogeveen. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi, flinke sushibowl. Snelle en vriendelijke bezorging!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De chicken wings heerlijk van smaak!!! Ook de sushis.... Aanwinst!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en heel vers sake box en gegrilde kipspiesjes. Keurige bediening en extra service

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer uitproberen, smaakte prima, voor herhaling vatbaar

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een handig bestelsysteem, goede communicatie, alles netjes verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd door een aardige bezorger. En o ja, het eten was voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goed klaargemaakte sushi. Voor herhaling vatbaar 👌🏻🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de bestelling wat later zou zijn dan de gewenste tijd. De gratis rol waren zij vergeten erbij te geven maar na dat gezegd te hebben heeft de bezorger toch (snel) nog de rol gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd klaar, warm, vers en het smaakte goed, maar vergeleken met de pokebowl van Poke King in Zwolle was het wel een beetje karig.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker en stipt volgens afspraak bezorgd! Echte aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels twee keer besteld en beide keren top voor elkaar. Erg lekkere en verse sushi. Vriendelijke bezorgers en keurig op tijd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pokebowls voor een goede prijs!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol, geheel zag er netjes uit en bezorging was top. Voor herhaling vatbaar

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Verse sushi echt een aanrader

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond super fijne sushi gegeten. Ook de warme gerechten zijn héérlijk. Daar wordt een mens blij van 😃👌🏼

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed verpakt. Nette sushi, goed aangekomen en keurig optijd bezorgd. Zag er goed vers uit.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer genoten van de sushi Erg vriendelijk ontvangen bij Hado Sushi. Komen er zeker terug als wij weer in het land zijn.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, eten wat precies op tijd klaar (opgehaald). Kwaliteit van het eten was top, erg lekker gegeten. Tot de volgende keer 😃

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, bedankt!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd. Eten was echt weer top. Party box voldoende voor 4 volwassenen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was alles weer perfect💗

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel goed. Erg lekker. Voldoende wasabi en sojasaus. Verrassend en leuk dat we gratis sushi erbij krijgen. Hadosushi is een aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten! Zeker een aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, en zag er erg goed uit Bezorging top

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en vriendelijke service. Alles stond netjes op tijd klaar. En het was wederom heerlijk! Ditmaal de Party Box en die was ruim voldoende voor 4-5 personen. Voor de tweede keer deze week gehaald en er zullen nog vele malen volgen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, erg te spreken. Heerlijk gegeten.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere sushi gehad! En de huisgemaakte loempiaatjes zijn ook een aanrader

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Was heerlijk!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Such yummy, much wow. Very good sushi and will definitely order again. Also eager to try the poke bowls. The website is slightly messy and not every food has a picture, which is the only reason I took away one star.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, erg prettig! Goede hoeveelheid. We hebben heerlijk gegeten. Leuk ook dat je voor korting kunt sparen en dat je iets extra’s krijgt bij bestelling op jullie eigen site vanaf € 25,00

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld hier, op gewenste bezorgtijd werden we gebeld dat het een paar minutjes langer ging duren, binnen 10 minuten stond de bezorger alsnog voor de deur, geen probleem wat ons betreft. Het eten was lekker en van prima kwaliteit. Wij bestellen zeker weer :-)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles zag er smakelijk en verzorgd uit. Toen het op tafel stond dachten we dat krijgen we nooit op, maar het smaakte zo goed dat er niets overbleef. We zeiden tegen elkaar dit doen we nog een keer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle bezorging en mooi gepresenteerd! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer en zeker niet de laatste keer bij jullie besteld . Het was heerlijk en goed vers. Daarbij ook nog een gratis Californië rol. En op tijd bezorgd! Ga zo door.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk! en dank voor de extra rol

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar niet super. Kip spiesjes waren heerlijk mals. Ebru rol was niet heel smaakvol.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was te verschillend van formaat, het was te stijf tegen elkaar gedrukt waardoor het nogal aan elkaar geplakt zat. De smaak en de bereiding was goed en lekker. voor twee personen wel erg weinig gember.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten vanavond met vrienden. Super lekkere verse sushi, complimenten! Overal ruim voldoende van en een goede service. Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen 👌🏻

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar ben nog geen ervaren sushi eter. Komt zeker wel! Bezorging perfect, op de minuut nauwkeurig. (misschien mede door mijn adres)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ben ik blij dat ik jullie stukje in de krant heb gezien!! We hebben ontzettend lekker gegeten, en zo keurig en mooi verpakt!! We komen zeker terug. Ik heb iig de app gedown load, ik wil niks missen!! Dikke pluim!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 1e keer besteld en zeker niet de laatste keer!!!😁 We hebben met z'n 4en echt waanzinnig lekker gegeten van de partybox!!!👌🏻 Ruim voldoende van alles (+ 8 stuks gratis!), heerlijk vers en makkelijk te bestellen!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam te laat, maar we werden wel netjes gebeld en we kregen cola gratis. Netjes geregeld. Het eten was heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. De rijst is lekker fluffy en de vis lekker qua smaak

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, keurig verpakt. Eetstokjes, soyasaus, gember,wasabi en nog een gratis California rol! En............echt heel erg lekker!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de poke bowl en dumplings Erg lekker en goed op smaak (de saus van de poke bowl misschien iets te pittig). Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hado Sushi:Goedemorgen Erwin, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is dit niet ons gewenste kwaliteit die we willen leveren. Zal u met ons contact kunnen opnemen via onze mail hadosushi.2020@gmail.com of op 0528745726 voor feedback zodat we in de toekomst u wel van dienst kunnen zijn met de gewenste kwaliteit. Alvast bedankt, Hado Sushi

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en exact op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en snel klaar, aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, supervers en vriendelijke service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeerlijk en precies op het afgesproken tijdstip. Top!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi en heel erg vers, de rijst was nog warm. ook super aardig personeel!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige snel bezorgd, te vroeg zelfs. Eten was ook erg lekker en een leuke actie erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker, niks op aan te merken. Bestelling was wel 15 minuten later dan aangegeven.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Vooral de rol met garnaal en dan paling eroverheen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! Iets later gebracht dan we hadden aangeven, maar ze belde netjes dat het iets langer duurde (kunnen veel bezorg zaken nog wat van leren) en ook de bezorger bood nogmaals zijn excuses aan! Heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Voor herhaling vatbaar 👍

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel, optijd klaar, en de sushi was beide keren heerlijk! Fijn dat er zo'n uitgebreid menu is.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en snel. Op de gewenste tijd bezorgd en wat hebben we gesmuld.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het heerlijk 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zaterdagavond hebben wij via internet een box besteld. Gevraagd om rond 21.00 uur at te leveren. De bezorging was keurig op tijd en zeer correct. Het eten was super smaakvol en zag er ook erg aantrekkelijk uit.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! We hebben genoten! Ik vroeg laatst buiten al wanneer jullie opengingen en dinsdag direct bestellen hebben we niet gered, maar de kids waren dolblij dat we vanavond eindelijk jullie sushi konden proberen 🤩😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was top, goed warm ook. Ook fijn om een extra mailtje te krijgen dat de bestelling onderweg is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en heerlijk eten❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben het zelf opgehaald en het was met 30 á 40 minuten klaar. We hadden 2 pokebawls en een happy box. Het was niet bijzonder, maar wel goede hoeveelheid en lekker. We gaan er zeker nog een keer bestellen om de Hado speciales te proberen. Tevens was het personeel vriendelijk en dat kan ik ook altijd waarderen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten op tijd bezorgd mooie verrijking voor Hoogeveen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, snel bezorgd en de bezorgster was zeer vriendelijk. Het is dus zeker aan te raden.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goede smaak. Warme gerechten waren nog warm. Ze waren 5 minuten later dan de opgegeven tijd maar hadden 10 minuten daarvoor al gebeld dat het iets later werd. Hele nette service.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Gevarieerde keuze in het menu. Alles mooi en netjes verzorgd. Snelle bezorging met vriendelijke bezorgers.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam precies op de afgesproken tijd! We hebben heerlijk gesmuld van de verse sushi. Vooral de Hadospecial briezy roll met brie erin verwerkt was super!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er smakelijk uit en dat was het ook. Precies optijd Wij gaan er zeker vaker bestellen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging! Heerlijk verse sushi en de warme hapjes waren goed warm! Zeker voor herhaling vatbaar!